Bevallen? De ultieme tip voor een Wondermooi Welkom!

family, newborn, baby

Dé tip voor een Wondermooi Welkom

Iedere geboorte is een nieuw wonder, een mooi wonder, wondermooi. Iedere geboorte is ook een welkom. Aan een puur, lief en zacht mensje. Aan een zachte en krachtige mama. En aan een nieuw liefdevol gezin. Kortom, elke geboorte is een Wondermooi Welkom. En hoe beter jij bent voorbereid op je bevalling hoe positiever je zult terugkijken op je bevalling.

Je bevalling zal je hele leven zal veranderen en tegelijkertijd je hele leven bijblijven. De geboorte van je kinderen vergeet je nooit meer en zal altijd voelen alsof dat gisteren gebeurde. Het is niet voor niets dat je moeder elk jaar op jouw verjaardag even terugdenkt aan haar bevalling. Of je er fijntjes aan herinnert hoe haar bevalling voor haar was (en je daarmee niet zelden de stuipen op het lijf jaagt ;-)!). Voor elke mama op aarde is een bevalling een van de meest indrukwekkende gebeurtenissen in haar leven. De geboorte van een baby heeft zoveel impact. Bovendien is elke baby ook een geboorte van jou als mama. Of het nu je eerste of je derde is. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je fijn kunt terugkijken op deze impactvolle gebeurtenis?

Een welkom dat je hele leven zal veranderen en tegelijkertijd je hele leven bij je zal blijven.

Goede voorbereiding

De ultieme tip is -misschien niet verrassend, maar wel oh zo belangrijk: goede voorbereiding. Een bevalling is het ontzettend waard om je goed op voor te bereiden. Immers, goede voorbereiding in combinatie met zachte oerkracht van jou, lieve mama, geeft je baby een zachte landing. En dat is toch precies wat je je baby wil geven? Bij Wondermooi Welkom kun je terecht voor dé zwangerschapscursus & workshops ter voorbereiding op jouw bevalling, zodat ook jouw bevalling een wondermooi welkom zal zijn. Tijdens de zwangerschapscursus krijg je niet alleen informatie over hoe je lijf werkt tijdens je bevalling of over hoe een bevalling er globaal uitziet, maar ook leer je een speciale ademhalingstechniek die je zal helpen tijdens je bevalling. En misschien nog belangrijker: je leert hoe je je kunt ontspannen. Dat is een cadeau voor het leven, waar je nog vaak plezier aan zult hebben! Bovendien, als jouw partner in de Bevallingsworkshop heeft geleerd hoe jou te helpen tijdens je bevalling, dan sta je er niet alleen voor.

Ontspannen en vertrouwen

Met goede voorbereiding worden jij en je baby in je buik al ontspannen, rustig en kalm. Goede voorbereiding leert je los te laten en te vertrouwen. Dat klinkt misschien tegenstrijdig met wat jij gehoord hebt over bevallen. Want niet alle vrouwen kijken met een goed gevoel terug op hun bevalling. Toch is uit vele onderzoeken gebleken dat juist goede voorbereiding je helpt. Niet alleen tijdens je bevalling, maar ook hoe jij achteraf terugkijkt op de geboorte van je baby. Ook ik heb dat ervaren.

Bevallen? De ultieme tip voor een Wondermooi Welkom

Het ontstaan van Wondermooi Welkom

Ik mag me gelukkig prijzen met mijn drie kinderen. Drie verschillende kinderen evenals drie verschillende geboortes. Na de eerste bevalling, die na 44 uur eindigde in een spoedkeizersnede, voelde ik me verslagen. De zwangerschapsyoga die ik had gevolgd bleek niet de goede voorbereiding voor mijn bevalling. Ik had verwacht dat de natuur zijn werk wel zou doen. Maar dat bleek niet het geval. Tijdens de zwangerschap van mijn tweede bereidde ik me grondig voor. En met succes. Ook al eindigde ook deze bevalling in een spoedkeizersnede, toch voelde ik me, dankzij de goede voorbereiding, euforisch (helaas was dat van korte duur door ernstige complicaties daarna, tja, soms heb je pech ;-)). Voor de bevalling van de derde bereidde ik me nóg beter voor. Drie keer bleek bij mij scheepsrecht: die bevalling werd een droombevalling. En tegelijk met die bevalling voelde ik waar mijn passie lag. Dit wondermooie welkom, dat gun ik elke mama op aarde! Deze bevalling was daarmee niet alleen de start van nieuw leven, dit was de start van Wondermooi Welkom.

Ik heb zelf ervaren wat je nodig hebt tijdens je bevalling en dat wil ik jou heel graag leren. Inmiddels heb ik een opleiding afgerond als zwangerschapsdocent, waarmee ik naast mijn eigen ervaringen nog meer tools, informatie en inzichten heb om jou voor te bereiden op je bevalling.

De noodzaak van voorbereiding

Misschien ben jij al eerder bevallen, maar was dat ook geen fijne ervaring. Of misschien ben je aan het onderzoeken hoe jij je voor wilt bereiden op jouw bevalling. Bij Wondermooi Welkom krijg je de allerbeste voorbereiding, zodat jij ontspannen kunt bevallen. Ik zorg ervoor dat jij voldoende kennis hebt en erop vertrouwt dat jouw baby geboren wordt in zachtheid, in liefde, geborgenheid en warmte. Ik leer je alles op een heel relaxte, praktische en nuchtere wijze. Met veel oefeningen en handige tips.

Lijkt je dat wat? Of wil je liever eerst een proefles volgen? Je bent van harte welkom bij Wondermooi Welkom!

Hoe heb je jij je voorbereid op je bevalling? Wat wil je graag leren voor je bevalling? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ervaringen en/of wensen! Mail me op blog@wondermooiwelkom.nl

error: Content is beveiligd