Bevallingsworkshop met partner

Bevallingsworkshop met partner

  • Bevallingsworkshop met partner (3 uur)

    Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar je écht helpen tijdens de bevalling? Of wil jij er niet alleen voor staan tijdens je bevalling? Volg dan samen de praktische en nuchtere workshop! Met de kennis en praktische oefeningen uit de workshop weet je partner exact wat te doen om jou te laten ontspannen tijdens je bevalling en heb je veel meer steun van je partner. Daardoor ontstaat het gevoel dat jullie deze klus samen klaren, heel fijn! Ook je partner krijgt door deze workshop een veel actievere rol tijdens de bevalling: iets wat veel partners prettiger vinden dan toekijken en afwachten! De workshop is de perfecte aanvulling op de zwangerschapscursus. Prijs per workshop: €79,50

  • Privé bevallingsworkshop met partner (2 uur)

    Dé bevallingsworkshop die van jou en je partner een perfect team maakt tijdens je bevalling. Vol nuchtere en praktische tools, maar dan alleen voor jou & je partner. We stemmen af op jouw behoeften en angsten/zorgen voor je bevalling.Op basis daarvan reik ik je praktische oefeningen aan die je zullen helpen tijdens je bevalling. Zo ben je samen voorbereid. De workshop is dé ideale aanvulling op de zwangerschapscursus. Prijs per privé-workshop: €179,-

Wat leer je tijdens de praktische & nuchtere bevallingsworkshop:

Locatie, data en tijden

Cursuslocatie

Speelleercentrum De Wijde Wereld

Adres: Helmteken 24 – 5406DK Uden

Workshop dagen & tijden

De workshop vindt plaats op:

Zaterdag 5 februari 09.30-12.30 uur

Zaterdag 26 maart 09.30-12.30 uur

Zaterdag 14 mei 09.30-12.30 uur

Locatie: SLC De Wijde Wereld Uden

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Mijn partner en ik zijn allebei enthousiast over de bevallingsworkshop. Wat een goede workshop met goede informatie en fijne oefeningen. Wij vonden het heel nuttig!

Eveline

Over de bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop bevat fijne uitleg + oefeningen als voorbereiding op de bevalling. Ik heb een helderder inzicht over de mogelijkheden tijdens de bevalling en andere inzichten gekregen. Ik raad deze workshop aan!

Inge

Over de bevallingsworkshop

We bevelen de bevallingsworkshop absoluut aan! Fijn persoon om de workshop van te ontvangen. Yvonne is kundig en ontspannen. Er is ruimte voor vragen en goede uitleg. Veel nuttige tips. Hier hebben we wat aan!

Eline

Over de bevallingsworkshop

Aanmelding & Contact

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

    error: Content is beveiligd