Bevallingsworkshop met partner (eenmalig)

Hoe kan jouw partner zorgen voor minder pijn bij je bevalling?

Wist je dat je partner kan zorgen dat jij minder pijn ervaart tijdens je bevalling? En beter kunt ontspannen, waardoor je bevalling sneller zal gaan? Als je partner weet wat jij nodig hebt tijdens je bevalling, gaat je dat een zoveel fijnere bevalervaring opleveren. De bevallingsworkshop is super praktisch en nuchter en daardoor geschikt voor mannen! De workshop geeft jullie samen kennis over de bevalling en super fijne oefeningen om te doen tijdens je bevalling (en ook alvast tijdens je zwangerschap :)).

Om je compleet voor te bereiden volg je bij Wondermooi Welkom de wekelijkse zwangerschapscursus. In de wekelijkse cursus is er aandacht voor ontspanning en een speciale ademhalingstechniek. Deze eenmalige workshop met je partner vormt de ideale aanvulling op de zwangerschapscursus, maar is uiteraard ook los te volgen. 

Wil jouw partner niet mee naar een ‘pufcursus’? Wees gerust: we gaan tijdens deze workshop niet puffen. Het is heel praktisch en alles behalve ‘zweverig’. Scroll naar beneden om te lezen wat mannen over de workshop zeggen. 

Volg de workshop in het tweede of derde trimester, maar vóór 35 weken. 

Wat leer je tijdens de praktische & nuchtere workshop?

Kosten Bevallingsworkshop

 • Bevallingsworkshop met partner (eenmalig in kleine groep op zaterdagochtend)

  Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar je écht helpen tijdens de bevalling? Of wil jij er niet alleen voor staan tijdens je bevalling? Volg dan samen de praktische en nuchtere workshop! Met de kennis en praktische oefeningen uit de workshop weet je partner exact wat te doen om jou te laten ontspannen tijdens je bevalling en heb je veel meer steun van je partner. Daardoor ontstaat het gevoel dat jullie deze klus samen klaren, heel fijn! Ook je partner krijgt door deze workshop een veel actievere rol tijdens de bevalling: iets wat veel partners prettiger vinden dan toekijken en afwachten! De workshop is de perfecte aanvulling op de zwangerschapscursus. En door het nuchtere karakter vinden zeker ook de mannen deze workshop een aanrader! Waarom deze workshop wordt aanbevolen door zowel zwangere vrouwen als hun mannen? Dat is dankzij de intieme setting, persoonlijke aandacht, interactie, praktische info, praktische oefeningen, super nuchtere karakter en fijne sfeer. Prijs per workshop: €109,50 (volg je ook de zwangerschapscursus bij Wondermooi Welkom, dan ontvang je €10,- korting)

 • Privé bevallingsworkshop met partner

  Dé bevallingsworkshop die van jou en je partner een perfect team maakt tijdens je bevalling. Vol nuchtere en praktische tools, maar dan alleen voor jou & je partner. We stemmen af op jouw behoeften en angsten/zorgen voor je bevalling. Op basis daarvan reik ik je praktische oefeningen aan die je zullen helpen tijdens je bevalling. Zo ben je samen voorbereid. De workshop is dé ideale aanvulling op de zwangerschapscursus. Prijs per privé-workshop (ruim 2 uur): €219,- (Volg je ook de zwangerschapscursus bij Wondermooi Welkom dan ontvang je €20,- korting.)

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over de bevallingsworkshop?

Onze (tweede) zoon is geboren na een hele fijne en snelle bevalling. Een bevalling waar ik alle controle had, me sterk en mooi voelde, ik alles aan kon, me zo gesteund voelde door mijn man en voor ik het wist mijn zoon zelf kon aanpakken. Nooit gedacht dat we er zoveel aan zouden hebben, dat een cursus volgen bij jou dit resultaat kon opleveren. Dat ik me zo zou voelen en dat nog wel tijdens een bevalling. Bedankt! 

Anne

Over de bevallingsworkshop

Wat een andere ervaring dan de 1e keer. Ik had nu het idee dat ik het aankon en dat alles gebeurde zoals ik wilde. Heel fijn om op deze bevalling terug te kijken en het is zelfs helend voor de 1e. Jouw bevallingsworkshop heeft echt geholpen, dus nogmaals bedankt!

Myke

Over de bevallingsworkshop

Ontspannen sfeer, veel informatie en ook dingen die je toch niet op internet leest. Het heeft de bevalling nog minder spannend gemaakt, meer inzicht in wat je te wachten staat. Ga zo door!

Marike

Over de bevallingsworkshop

Locatie, data en tijden

Cursuslocatie

Wondermooi Welkom

Adres: Gruunsel 37 – 5404PS – Uden

Workshop dagen & tijden

De groepsworkshop vindt plaats op zaterdagochtend van 09.30-12.00/12.30 uur op de volgende dagen:

Zaterdag 24 februari (vol, uitgerekende datum na 30 maart)

Zaterdag 23 maart (vol, uitgerekende datum na 27 april)

Zaterdag 20 april (nog 2 plekken beschikbaar, (uitgerekende datum na 25 mei)

Zaterdag 25 mei (uitgerekende datum na 29 juni)

Zaterdag 22 juni (uitgerekende datum na 27 juli)

Wil je graag deelnemen? Reserveer dan tijdig een plekje, de workshops stromen snel vol! De workshop volg je in het tweede of derde trimester (maar voor de 35 weken). Kun je niet op zaterdagochtend of op een van deze data? Volg dan een privé workshop! Of neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Wat zeggen mannen over Wondermooi Welkom?

Ik denk dat veel mannen er baat bij hebben om deze kennis en ervaring te hebben. Enerzijds om te ondersteunen bij de bevalling. Anderzijds om meer onderdeel te zijn van het bevalproces ipv toeschouwer te zijn.

Lex

Over de bevallingsworkshop

Hele fijne voorbereiding! Je krijgt veel praktische handvaten die je meteen thuis samen kunt gaan oefenen. Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Waardevol dat je als partner betrokken wordt en ziet hoe groot en belangrijk je rol kan zijn tijdens de bevalling. 

Erwin

Over de bevallingsworkshop

We bevelen de bevallingsworkshop absoluut aan! Fijn persoon om de workshop van te ontvangen. Yvonne is kundig en ontspannen. Er is ruimte voor vragen en goede uitleg. Veel nuttige tips. Hier hebben we wat aan!

Paul

Over de bevallingsworkshop

De workshop is laagdrempelig, praktisch, met fijne en praktische tips en oefeningen, compleet, goede opfrissing voor onze tweede. Ik weet nu hoe ik kan bijdragen aan ontspanning en pijn kan verminderen bij mijn vrouw.

Tom

Over de bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben meer opgestoken dan vooraf verwacht. We kregen zinvolle, praktisch toepasbare tips waar we tijdens de bevalling wat aan zullen hebben 🙂 Erg fijn, complimenten!

Jery

Over de bevallingsworkshop

Ik was bang dat het te 'zweverig' zou zijn, maar dat was niet zo! Fijne sfeer, duidelijke info met een beetje humor, maakte het erg leuk!

Tim

Over de bevallingsworkshop

Aanmelding & Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  De Algemene Voorwaarden van Wondermooi Welkom zijn van toepassing op iedereen die zich inschrijft/aanmeldt voor een cursus of workshop bij Wondermooi Welkom. Met de inschrijving/aanmelding gaat deelnemer akkoord met de Algemene Voorwaarden van Wondermooi Welkom. 

  error: Content is beveiligd