Bevallingsworkshop met partner

Bevallingsworkshop met partner

 • Bevallingsworkshop met partner (zaterdagochtend)

  Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar je écht helpen tijdens de bevalling? Of wil jij er niet alleen voor staan tijdens je bevalling? Volg dan samen de praktische en nuchtere workshop! Met de kennis en praktische oefeningen uit de workshop weet je partner exact wat te doen om jou te laten ontspannen tijdens je bevalling en heb je veel meer steun van je partner. Daardoor ontstaat het gevoel dat jullie deze klus samen klaren, heel fijn! Ook je partner krijgt door deze workshop een veel actievere rol tijdens de bevalling: iets wat veel partners prettiger vinden dan toekijken en afwachten! De workshop is de perfecte aanvulling op de zwangerschapscursus. En door het nuchtere karakter vinden zeker ook de mannen deze workshop een aanrader! Prijs per workshop: €89,50 (volg je ook de zwangerschapscursus bij Wondermooi Welkom, dan ontvang je €10,- korting)

 • Workshop Geboorteplan

  De workshop Geboorteplan volg je thuis in je eigen tijd en is een hele mooie aanvulling op de zwangerschapscursus en bevallingsworkshop. Normaal kost de workshop Geboorteplan €24,95, maar nu krijg je tijdelijk een korting en betaal je slechts €19,95!* (Exclusief voor cursisten bij Wondermooi Welkom)

 • Privé bevallingsworkshop met partner

  Dé bevallingsworkshop die van jou en je partner een perfect team maakt tijdens je bevalling. Vol nuchtere en praktische tools, maar dan alleen voor jou & je partner. We stemmen af op jouw behoeften en angsten/zorgen voor je bevalling. Op basis daarvan reik ik je praktische oefeningen aan die je zullen helpen tijdens je bevalling. Zo ben je samen voorbereid. De workshop is dé ideale aanvulling op de zwangerschapscursus. Prijs per privé-workshop (2 uur): €179,-

Wat leer je tijdens de praktische & nuchtere bevallingsworkshop:

Locatie, data en tijden

Cursuslocatie

Wondermooi Welkom

Adres: Gruunsel 37 – 5404PS – Uden

Workshop dagen & tijden

De groepsworkshop vindt plaats op zaterdagochtend op de volgende dagen:

Zaterdag 10 september (vol)

Zaterdag 8 oktober (nog 3 plekken beschikbaar)

Zaterdag 5 november (nog 2 plekken beschikbaar)

Zaterdag 3 december

Wil je graag deelnemen? Reserveer dan tijdig een plekje, de workshops stromen snel vol! Kun je niet op zaterdagochtend of op een van deze data? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Onze (tweede) zoon is geboren na een hele fijne en snelle bevalling. Een bevalling waar ik alle controle had, me sterk en mooi voelde, ik alles aan kon, me zo gesteund voelde door mijn man en voor ik het wist mijn zoon zelf kon aanpakken. Nooit gedacht dat we er zoveel aan zouden hebben, dat 1 ochtend een cursus volgen bij jou dit resultaat k on opleveren. Dat ik me zo zou voelen en dat nog wel tijdens een bevalling. Bedankt! 

Anne

Over de bevallingsworkshop

Mijn partner wist totaal niet wat hij moest verwachten en ook niet hoe die mij kon ondersteunen tijdens de bevalling. Tijdens deze workshop kreeg hij veel theorie over de bevalling, maar ook hoe hij er voor mij kon zijn. Hierdoor waren we een sterk team.

Inge

Over de bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben meer opgestoken dan vooraf verwacht. We kregen zinvolle, praktisch toepasbare tips waar we tijdens de bevalling wat aan zullen hebben 🙂 Erg fijn, complimenten!

Manouk

Over de bevallingsworkshop

Wat zeggen anderen over Wondermooi Welkom?

Mijn partner en ik zijn allebei enthousiast over de bevallingsworkshop. Wat een goede workshop met goede informatie en fijne oefeningen. Wij vonden het heel nuttig!

Eveline

Over de bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop bevat fijne uitleg + oefeningen als voorbereiding op de bevalling. Ik heb een helderder inzicht over de mogelijkheden tijdens de bevalling en andere inzichten gekregen. Ik raad deze workshop aan!

Inge

Over de bevallingsworkshop

We bevelen de bevallingsworkshop absoluut aan! Fijn persoon om de workshop van te ontvangen. Yvonne is kundig en ontspannen. Er is ruimte voor vragen en goede uitleg. Veel nuttige tips. Hier hebben we wat aan!

Paul

Over de bevallingsworkshop

Aanmelding & Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  error: Content is beveiligd