Workshop: Jouw unieke geboorteplan

Een geboorteplan, waarom zou je?

Een bevalling verloopt toch niet volgens ‘plan’ zul je wellicht denken. Maar een geboorteplan is juist een heel slim idee. Want het dwingt je om na te denken over de mogelijke opties en keuzes die je hebt tijdens je bevalling. Of die tijdens je bevalling onverhoopt voorbij komen. Een geboorteplan maken kan op vele manieren. belangrijk is wel dat je zorgverlener in één oogopslag ziet wat voor jou belangrijke wensen zijn tijdens en direct na je bevalling. Maar wat zet je nu in je geboorteplan?

 

Wanneer volg je de workshop?

Deze module neemt je aan de hand mee en leidt je naar jouw unieke geboorteplan. Als je deze workshop hebt doorlopen weet je wat je in jouw geboorteplan wil zetten, wat belangrijk is voor jou en jouw baby. En weet je ook hoe je dat duidelijk wil maken aan je zorgverlener. Ook als je onverhoopt een medische indicatie krijgt vlak voor of tijdens je bevalling.

Een geboorteplan bespreek je meestal rondom de 30 weken zwangerschap. Eerder mag altijd (dat is zelfs aan te bevelen), maar later ook. Blijf je maar worstelen met wat je in je geboorteplan zou moeten zetten? Of hoe je je geboorteplan visueel moet maken? Of vraag je je af of je je wensen wel helemaal op een rij hebt? Dan is deze workshop precies voor jou!

Je krijgt in deze workshop een 28 pagina’s dik boek vol met inspiratie, tips, vragen en inzichten die leiden tot jouw unieke geboorteplan. Mocht je nog niet weten wat je in jouw geboorteplan wil zetten of twijfel je nog of jouw geboorteplan helemaal volledig is? Meld je dan aan voor deze workshop!

 

Hoe volg ik deze workshop? 

Omdat je deze workshop niet kunt volgen zonder de kennis die je opdoet tijdens de (privé) zwangerschapscursus en (privé) bevallingsworkshop, is deze workshop exclusief verkrijgbaar voor cursisten bij Wondermooi Welkom.

Een geboorteplan wordt meestal gemaakt rondom de 30 weken zwangerschap. Eerder mag altijd (dat is zelfs aan te bevelen), maar later ook. Mocht je al een geboorteplan gemaakt en besproken hebben met je verloskundige/gynaecoloog, maar ben je nog niet helemaal overtuigd of er alles in staat wat je wenst tijdens je bevalling? Of twijfel je nog of je het juiste format hebt? Een geboorteplan is nooit in beton gegoten en mag dus altijd aangepast worden. Tijdens je bevalling nog wel! Je volgt de workshop gewoon thuis, in je eigen tijd. Uiteraard begeleid ik je graag persoonlijk bij alle vragen die je hebt of dingen die je tegenkomt tijdens je workshop. Kijk voor de kosten van deze workshop bij Pakketten & Tarieven. 

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Yvonne's stem is sowieso fijn om naar te luisteren en tijdens de ontspanningsoefeningen al helemaal! Tijdens mijn vlotte bevalling heb ik veel gehad aan de ademhalingstechniek. 

Janna

Over de zwangerschapscursus

Heerlijk om de zwangerschap even helemaal centraal te kunnen zetten met vrouwen die hetzelfde voelen en meemaken. Ik kijk terug op een erg fijne les!

Patty

Over de zwangerschapscursus

Ik vond het heel fijn! Ik heb zeker nieuwe dingen gehoord, ondanks dat ik niet vervelend terugkijk op mijn eerdere bevalling. Fijn om te weten dat het ook nog anders kan!

Elke

Over de zwangerschapscursus

Aanmelding & contact

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

    error: Content is beveiligd