Dé zwangerschapscursus ter voorbereiding op een Wondermooi Welkom!

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Yvonne, voor jou nog een bijzonder dankjewel! Jouw ademhaling heeft me zo ver gebracht. Ik kon helemaal opgaan in mijn eigen bubbel. De verpleegkundigen en gynaecologen vonden dat ik er super goed en rustig mee om ging. Ze vroegen zelfs waar ik mijn cursus had gedaan, want ze waren er erg over te spreken!

Aniek

Over de zwangerschapscursus

Hoewel het af en toe pittig was kijk ik terug op een wondermooie bevalling. Ik ben super trots dat dit mij zonder medicatie is gelukt! Wat kan een vrouwenlichaam toch veel aan. Super bedankt Yvonne, ik weet zeker dat de ademhalingtechniek en alle kennis die ik heb opgedaan tijdens de cursus zeker hebben bijgedragen aan hoe ik deze bevalling ben doorgekomen en heb ervaren 🙂

Pascalle

Over de zwangerschapscursus

Yvonne, kei bedankt voor alle tips. Ik had echt niet verwacht dat het me zou lukken, maar door de focus op de ademhaling ben ik niet in paniek geraakt en dat ben ik je eeuwig dankbaar! Ik gun iedereen een wondermooi welkom :).

Joyce

Over de zwangerschapscursus

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Hoe leef jij toe naar je bevalling?

 • Vliegt jouw zwangerschap voorbij, terwijl je druk bent met werk en sociaal leven?
 • Zonder dat je tijd hebt om bewust stil te staan bij het bijzondere leven in je mooie buik? 
 • Je voelt vanalles wat je nog nooit eerder hebt gevoeld. Is dat eigenlijk normaal?
 • En dan is er ook nog de bevalling, zelfs al lijkt die nu nog ver weg. Help. De gedachte alleen al!
 • Of nee, iedereen kan het. Het zal wel vanzelf gaan. Toch?
 • Als het maar geen horrorbevalling wordt, zoals bij je vriendin. 
 • En wanneer ga je tijd maken om contact te maken met je kindje? En bewust te ontspannen?

Als je je -net als ik de eerste keer- niet voorbereidt op je bevalling, zal je bevalling je overweldigen. Zul je niet weten hoe je je kunt ontspannen. Weet je niet wat je keuzemogelijkheden zijn tijdens je bevalling. Na afloop denk je: dit nooit meer. Precies dat dacht ik na mijn eerste bevalling. 

Toch weet ik inmiddels uit ervaring dat -met de juiste voorbereiding– een bevalling een bijzondere, fijne ervaring kan zijn waar je de rest van je leven met liefde, trots en blijdschap op terug kunt kijken. En dat gun ik jou ook! Meld je aan voor een proefles en ervaar wat ontspanning met je doet en hoeveel vertrouwen je krijgt door kennis:

Bonus:

 • Bij het volgen van de zwangerschapscursus krijg je het hardcopy werkboek t.w.v. €12,99 cadeau. Boordevol informatie en yoga- & bevalhoudingen.
 • Bij 38 weken of aan het einde van de cursus krijg je een uniek, leuk en praktisch cadeautje om je nog beter voor te bereiden op je bevalling en te gebruiken tijdens je bevalling!

Wanneer volg je de cursus?

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je een proefles meedoen om te ervaren hoe deze cursus je leert te ontspannen en vertrouwen. Om de speciale ademhalingstechniek onder de knie te krijgen raad ik je aan 16 of meer lessen te volgen. Oefening baart namelijk kunst :-). Ik raad je aan mee te doen tot 38 weken zwangerschap, aansluitend kun je nog losse lessen afnemen tot je bevalling (voor dezelfde lesprijs als je pakket). Naarmate je meer lessen afneemt wordt de prijs per les goedkoper. Je kunt de lessen ook volgen via livestream.

Het minimale aantal lessen dat je afneemt is 8. Met minder dan 8 lessen kan ik je niet de kwaliteit bieden waar ik voor sta. Indien je >30 weken zwanger bent en je wil toch nog graag een cursus volgen, kies dan de privé cursus

De zwangerschapscursus kent geen ‘partner’ lessen. In plaats daarvan is er de eenmalige & super praktische en nuchtere bevallingsworkshop!

Cursuslocatie Uden

Ik zie je graag in de sfeervolle studio van Wondermooi Welkom

Adres: Gruunsel 37 – 5404PS Uden

Data & tijden

De cursus wordt gegeven op de volgende dagen:

Maandagavond: 18.45-19.55 uur

Maandagavond: 20.15-21.25 uur 

Dinsdagavond: 18.45-19.55 uur 

Dinsdagavond: 20.15-21.25 uur

Wil je liever vanuit huis je voorbereiden op je bevalling? Of voel je je een keer niet fit? Meedoen via livestream kan ook! 

Dé zwangerschapscursus die je nodig hebt voor jouw bevalling!

Wat leer je in de zwangerschapscursus bij Wondermooi Welkom:

 • Ontspannen

  Ontspannen helpt je tijdens je zwangerschap, de bevalling en lang daarna.

 • Vertrouwen

  Je leert te vertrouwen op je eigen kracht en de natuur

 • Ademen

  hoe je het beste kunt ademen tijdens de verschillende weeën & het persen

 • Informatie

  Je leert o.a. over de verschillende fases van de bevalling en helpende bevalhoudingen

 • Omgaan met angst & pijn

  Wat je kunt doen bij angst voor de bevalling en/of de pijn

 • Alles over hormonen

  Hoe je hormonen werken en hoe deze je helpen tijdens je bevalling

 • Controle & Loslaten

  Hoe je de controle kunt houden én hoe je die los kunt laten.

Pakketten & tarieven

 

Zie je op tegen de bevalling? Of ben je bang? Voor de pijn of mogelijke ingrepen? Dat is heel normaal en herkent bijna elke zwangere vrouw! Maar, angst zal je niet helpen tijdens je bevalling. Bij Wondermooi Welkom leer je wat je wél zal helpen en hoe je kunt vertrouwen en ontspannen tijdens je bevalling. Volg hiervoor de wekelijkse cursus. Kies uit een van de pakketten:

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Nogmaals bedankt voor de fijne zwangerschapscursus. Ik kreeg vaak het compliment dat ik zo goed door de weeën heen kon ademen, dankzij de technieken die we bij jou leren 🙂

Tamlyn

Over de zwangerschapscursus

Lieve Yvonne, wat kijk ik positief terug op mijn bevalling en dat komt voor een groot deel door jou, je bemoedigende woorden, alle theorie en oefeningen. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens de gehele bevalling rustig kon blijven en me kon ontspannen. 

Lieke

Over de zwangerschapscursus

Bedankt Yvonne voor alles wat je hebt gedaan, alle tips en adviezen en zelfs nog op de dag zelf me bijgestaan vooraf aan de bevalling. Je bent een mooi mens, ontzettend betrokken en dat heeft me heel goed gedaan en vertrouwen gegeven. Ik hoop dat je de andere meiden ook zo kan inspireren. 

Audrey

Over de zwangerschapscursus

Super bedankt voor de lessen Yvonne. Dit heeft me veel vertrouwen en moed gegeven en kijk ik erg fijn op mijn bevalling terug.

Nina

Over de zwangerschapscursus

Nogmaals heel erg bedankt voor deze prachtige cursus, Yvonne, heeft fantastisch gewerkt. Ik heb er superveel aan gehad. Ik vond het ook iedere keer een feestje om weer bij te kletsen met de groep. 

Joanne

Over de zwangerschapscursus

Dankzij de zwangerschapscursus van Wondermooi Welkom kijk ik terug op een hele mooie en fijne bevalling. Yvonne is een hele lieve vrouw met erg veel kennis. Ik heb heel veel mogen leren om dit uiteindelijk ook in de praktijk te kunnen brengen. Zonder de tips van Yvonne zou ik mezelf niet zo zelfverzekerd hebben gevoeld tijdens mijn bevalling. Zelfs na de cursus heb ik nog regelmatig contact gehad met Yvonne, ze is erg betrokken bij iedereen. Echt een aanrader voor iedere zwangere vrouw!

Romy

Over de zwangerschapscursus

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen (uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness) die je helpen tijdens je bevalling. Een speciale ademhalingstechniek kan je helpen sneller te bevallen. Je leert te vertrouwen en te ontspannen voor je bevalling. In deze groepsles ontmoet je andere zwangere vrouwen. Of je doet mee via de livestream.

Wondermooi Welkom leert je te ontspannen en te vertrouwen. Gedurende je zwangerschap, tijdens je bevalling, maar ook lang daarna. Vanuit de passie en overtuiging dat ontspannen en vertrouwen, -samen met voldoende kennis-, zorgen voor een Wondermooi Welkom.

DÉ COMPLETE & NUCHTERE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Elke bevalling laat bij mama’s (en hun partners) een diepe indruk achter. Een gebeurtenis die het dus meer dan waard is om je goed op voor te bereiden. Met een goede voorbereiding heb je praktische tools in handen om je bevalling ontspannen en vol vertrouwen te laten verlopen. Tools waarmee je kennis hebt over een bevalling en wat je kunt doen, waardoor jij meer regie hebt en achteraf beter zult terugkijken op deze indrukwekkende ervaring!

Aanmelding & contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  error: Content is beveiligd