Dé zwangerschapscursus die je nodig hebt voor je bevalling!

Dé zwangerschapscursus die je nodig hebt voor je bevalling!

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen (uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness) die je helpen tijdens je bevalling. Een speciale ademhalingstechniek kan je helpen sneller te bevallen. Je leert te vertrouwen en te ontspannen voor je bevalling. In deze groepsles ontmoet je andere zwangere vrouwen. Of je doet mee via de livestream!

 

Wanneer volg je de cursus?

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je een proefles meedoen om te ervaren hoe deze cursus je leert te ontspannen en vertrouwen. Om de speciale ademhalingstechniek onder de knie te krijgen raad ik je aan 16 of 20 lessen te volgen. Oefening baart namelijk kunst :-). Ik raad je aan mee te doen tot 38 weken zwangerschap. Naarmate je meer lessen afneemt wordt de prijs per les goedkoper. Je kunt de lessen ook volgen via livestream.

Het minimale aantal lessen dat je afneemt is 8. Met minder dan 8 lessen kan ik je niet de kwaliteit bieden waar ik voor sta. Indien je >30 weken zwanger bent en je wil toch nog graag een cursus volgen, kies dan de privé cursus. 

Cursuslocatie Uden-Zuid

Speelleercentrum De Wijde Wereld 

Adres: Helmteken 24 – 5406DK  Uden

Data & tijden

De cursus wordt gegeven op de volgende dag(en):

Maandagavond: 20.00-21.15 uur

Dinsdagavond: 20.00-21.15 uur

Donderdagavond: 20.00-21.15 uur (start: n.t.b. voorjaar 2022)

Er is voldoende ruimte om afstand tot elkaar te bewaren. Wil je in deze tijd liever vanuit huis je voorbereiden op je bevalling? Of voel je je een keer niet fit? Meedoen via livestream kan ook! 

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Yvonne's stem is sowieso fijn om naar te luisteren en tijdens de ontspanningsoefeningen al helemaal! Tijdens mijn vlotte bevalling heb ik veel gehad aan de ademhalingstechniek. 

Janna

Over de zwangerschapscursus

Heerlijk om de zwangerschap even helemaal centraal te kunnen zetten met vrouwen die hetzelfde voelen en meemaken. Ik kijk terug op een erg fijne les!

Patty

Over de zwangerschapscursus

Ik vond het heel fijn! Ik heb zeker nieuwe dingen gehoord, ondanks dat ik niet vervelend terugkijk op mijn eerdere bevalling. Fijn om te weten dat het ook nog anders kan!

Elke

Over de zwangerschapscursus

Pakketten & tarieven

 

Zie je op tegen de bevalling? Of ben je bang? Voor de pijn of mogelijke ingrepen? Dat is heel normaal en herkent bijna elke zwangere vrouw! Maar, angst zal je niet helpen tijdens je bevalling. Bij Wondermooi Welkom leer je wat je wél zal helpen en hoe je kunt vertrouwen en ontspannen tijdens je bevalling. Volg hiervoor de wekelijkse cursus. Kies uit een van de pakketten:

Aanmelding & contact

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

    error: Content is beveiligd