Dé zwangerschapscursus die je nodig hebt voor jouw bevalling!

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

De bevalling is heel prettig verlopen. De weeën kon ik goed opvangen ook al waren het rugweeën. Tijdens het persen nam ik de houding aan die voor mij het fijnst voelde en waardoor ik mijn baby kon laten indalen. Het gevoel dat ik de regie had, goed voorbereid was en wist wat ik moest doen geeft mij een heel prettig gevoel. Kortweg: de bevalling was super, zelfs zonder pijnbestrijding!

Marloes

Over de zwangerschapscursus

Heerlijk om de zwangerschap even helemaal centraal te kunnen zetten met vrouwen die hetzelfde voelen en meemaken. Ik kijk terug op een erg fijne les!

Patty

Over de zwangerschapscursus

Lieve Yvonne, wat ben ik jou en de cursus die je gegeven hebt dankbaar. Ik wil je bedanken voor de theorie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, maar vooral het vertrouwen dat je steeds weer uitsprak. Bevallen is intens, heftig, maar bovenal wondermooi! Wat is het bijzonder!

Inge

Over de zwangerschapscursus

Wat leer je bij Wondermooi Welkom:

 • Ontspannen

  Ontspannen helpt je tijdens je zwangerschap, de bevalling en lang daarna.

 • Vertrouwen

  Je leert te vertrouwen op je eigen kracht en de natuur

 • Ademen

  hoe je het beste kunt ademen tijdens de verschillende weeën & het persen

 • Informatie

  Je leert o.a. over de verschillende fases van de bevalling en helpende bevalhoudingen

 • Omgaan met angst & pijn

  Wat je kunt doen bij angst voor de bevalling en/of de pijn

 • Alles over hormonen

  Hoe je hormonen werken en hoe deze je helpen tijdens je bevalling

 • Controle & Loslaten

  Hoe je de controle kunt houden én hoe je die los kunt laten.

Dé zwangerschapscursus die je nodig hebt voor je bevalling!

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen (uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness) die je helpen tijdens je bevalling. Een speciale ademhalingstechniek kan je helpen sneller te bevallen. Je leert te vertrouwen en te ontspannen voor je bevalling. In deze groepsles ontmoet je andere zwangere vrouwen. Of je doet mee via de livestream!

 

Wanneer volg je de cursus?

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je een proefles meedoen om te ervaren hoe deze cursus je leert te ontspannen en vertrouwen. Om de speciale ademhalingstechniek onder de knie te krijgen raad ik je aan 16 of meer lessen te volgen. Oefening baart namelijk kunst :-). Ik raad je aan mee te doen tot 38 weken zwangerschap, aansluitend kun je nog losse lessen afnemen tot je bevalling (voor dezelfde lesprijs als je pakket). Naarmate je meer lessen afneemt wordt de prijs per les goedkoper. Je kunt de lessen ook volgen via livestream.

Het minimale aantal lessen dat je afneemt is 8. Met minder dan 8 lessen kan ik je niet de kwaliteit bieden waar ik voor sta. Indien je >30 weken zwanger bent en je wil toch nog graag een cursus volgen, kies dan de privé cursus. 

Cursuslocatie Uden

Wondermooi Welkom

Adres: Gruunsel 37 – 5404PS Uden

Data & tijden

De cursus wordt gegeven op de volgende dagen:

Maandagavond: 20.00-21.15 uur 

Dinsdagavond: 18.45-19.55 uur 

Dinsdagavond: 20.15-21.25 uur

Binnenkort:

Maandagavond: 18.45-19.55 uur (start bij voldoende aanmeldingen, ben je geïnteresseerd, meld je aan!)

Wil je liever vanuit huis je voorbereiden op je bevalling? Of voel je je een keer niet fit? Meedoen via livestream kan ook! 

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Bedankt voor de fijne zwangerschapscursus. Ik heb er echt nog meer aan gehad dan ik vooraf had verwacht. Waar ik eerst dacht aan alles wat mis kon gaan, werd dit na 2 keer al veranderd naar hoe natuurlijk een bevalling is en vertrouwen in onze hummel en mezelf :). En mocht je in de toekomst een podcast inspreken, dan hoor ik het graag. Ik word zo relaxed van je stem.

Mèlanie

Over de zwangerschapscursus

Ik heb erg veel aan de lessen gehad en het heeft mij veel kennis en informatie gegeven, waardoor ik met een rustig gevoel de bevalling tegemoet ga. Daar wil ik je heel erg voor bedanken, zonder de lessen was dat waarschijnlijk heel anders geweest. De lessen zijn echt top!

Tabea

Over de zwangerschapscursus

Heb veel aan je cursus gehad bij de bevalling. Ik ben blij dat ik de regie in eigen handen kon houden door naar mijn gevoel te luisteren. Ook heb ik veel houdingen geprobeerd en de rustige ademhalingstechniek heeft me geholpen.

Karen

Over de zwangerschapscursus

Pakketten & tarieven

 

Zie je op tegen de bevalling? Of ben je bang? Voor de pijn of mogelijke ingrepen? Dat is heel normaal en herkent bijna elke zwangere vrouw! Maar, angst zal je niet helpen tijdens je bevalling. Bij Wondermooi Welkom leer je wat je wél zal helpen en hoe je kunt vertrouwen en ontspannen tijdens je bevalling. Volg hiervoor de wekelijkse cursus. Kies uit een van de pakketten:

Aanmelding & contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  error: Content is beveiligd