Bevallingscursus met partner (4 x 2,5 uur)

Bevallingscursus met partner

 • Bevallingscursus met partner (4 x 2,5 uur)

  Ben je tussen de 20-30 weken zwanger en wil je je graag samen met je partner voorbereiden op je (eerste of volgende) bevalling? Maar wel op een praktische en nuchtere manier? Dan is deze gloednieuwe groepscursus wat voor jullie! In 4 avonden (2,5 uur) krijgen jullie super veel kennis over bevallen, je keuzemogelijkheden, hoe je de regie kunt houden, wat je in je geboorteplan wil zetten. Incl. alle praktische oefeningen uit de bevallingsworkshop, zodat je partner je écht kan helpen en niet hoeft toe te kijken vanaf de zijlijn. En inclusief speciale ademhalingstechnieken die je helpen sneller ontsluiting te maken. Kortom: het beste van de zwangerschapscursus, de geboorteplan workshop en de bevallingsworkshop in één! En door het nuchtere karakter vinden zeker ook de mannen deze cursus een aanrader! De groepscursus vindt plaats op donderdagavond in Uden. Prijs per bevallingscursus: €339,- Plan eerst een kennismakingsgesprek!

Wat leer je tijdens de praktische & nuchtere bevallingscursus met partner:

Locatie, data en tijden

Cursuslocatie

Wondermooi Welkom

Adres: Gruunsel 37 – 5404PS – Uden

Bevallingscursus dagen & tijden

De bevallingscursus vindt plaats op donderdagavond van 19.00-21.30 uur. De cursus gaat door bij 3 of meer aanmeldingen. 

 1. 26 januari + 2, 9 & 16 februari (nog 1 plek voor een stel beschikbaar)
 2. 9 maart + 16, 23, 30 maart (nog 2 plekken beschikbaar)
 3. 11 mei + 25 mei, 1 & 8 juni
 4. 22 juni + 29 juni, 6 & 13 juli

Wil je graag deelnemen? Reserveer dan tijdig een plekje.

Praktische informatie:

 • De cursus bestaat uit 4 aaneengesloten lesavonden
 • Je kunt starten tussen week 17 en 30 van je zwangerschap
 • 4 x 2,5 uur live (of livestream)
 • Inclusief super uitgebreid werkboek & handige quickguide cadeau

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Onze (tweede) zoon is geboren na een hele fijne en snelle bevalling. Een bevalling waar ik alle controle had, me sterk en mooi voelde, ik alles aan kon, me zo gesteund voelde door mijn man en voor ik het wist mijn zoon zelf kon aanpakken. Nooit gedacht dat we er zoveel aan zouden hebben, dat een cursus volgen bij jou dit resultaat kon opleveren. Dat ik me zo zou voelen en dat nog wel tijdens een bevalling. Bedankt! 

Anne

Over de bevallingsworkshop

Mijn partner wist totaal niet wat hij moest verwachten en ook niet hoe die mij kon ondersteunen tijdens de bevalling. Tijdens deze workshop kreeg hij veel theorie over de bevalling, maar ook hoe hij er voor mij kon zijn. Hierdoor waren we een sterk team.

Inge

Over de bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben meer opgestoken dan vooraf verwacht. We kregen zinvolle, praktisch toepasbare tips waar we tijdens de bevalling wat aan zullen hebben 🙂 Erg fijn, complimenten!

Manouk

Over de bevallingsworkshop

Wat zeggen anderen over Wondermooi Welkom?

Mijn partner en ik zijn allebei enthousiast over de bevallingsworkshop. Wat een goede workshop met goede informatie en fijne oefeningen. Wij vonden het heel nuttig!

Eveline

Over de bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop bevat fijne uitleg + oefeningen als voorbereiding op de bevalling. Ik heb een helderder inzicht over de mogelijkheden tijdens de bevalling en andere inzichten gekregen. Ik raad deze workshop aan!

Inge

Over de bevallingsworkshop

We bevelen de bevallingsworkshop absoluut aan! Fijn persoon om de workshop van te ontvangen. Yvonne is kundig en ontspannen. Er is ruimte voor vragen en goede uitleg. Veel nuttige tips. Hier hebben we wat aan!

Paul

Over de bevallingsworkshop

Aanmelding & Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  error: Content is beveiligd