Bevallingscursus met partner (4 x 2,5 uur)

Samen voorbereiden op een Wondermooi Welkom

Wie kent jou het allerbeste? Wie weet wat jij nodig hebt als je pijn ervaart? Wie helpt jou te ontspannen en beschermt jou als je het nodig hebt? Precies: jouw partner. Jouw rots in de branding, jouw steun en toeverlaat. Zeker bij een life event, veelkans je grootste life event!, als je bevalling!

Als je je niet voorbereid op dit life event, zul je overweldigd worden tijdens de bevalling. Overweldigd door:

 • pijn
 • negatieve gedachten
 • protocollen

Je zal de controle verliezen en niet weten welke keuzes je kunt maken. Misschien voel je je alleen tijdens je bevalling, omdat je partner niet weet hoe jou te ondersteunen nu je je zo overweldigd voelt.

Je weet hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden op je bevalling en wil dit dolgraag samen met jouw partner doen. Maar, iets zweverigs past niet bij jullie. Jullie zijn heel nuchter en willen weten wat jullie kunnen verwachten tijdens je bevalling en wat jullie kunnen doen om je bevalling als een Wondermooi Welkom te ervaren. Want echt, dat gun ik je enorm!

Speciaal voor jullie is er de Bevallingscursus met partner. In 4 avonden neem ik je mee en weet je hoe een bevalling globaal verloopt, wat je kunt verwachten. Ook als je bevalling medisch zal zijn of onverhoopt wordt. Je leert welke keuzes je hebt en wat de mogelijkheden zijn. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn en je krijgt super veel praktische oefeningen die jullie samen kunnen doen zodat jij minder pijn ervaart en beter ontspant.

Vanwege het kleinschalige karakter is er veel persoonlijke aandacht voor jullie en betrokkenheid bij elkaar. 

Wat leer je tijdens de bevallingscursus met partner:

Maar ook:

 • Bevallingscursus met partner (4 x 2,5 uur) €359,-

  Ben je tussen de 20-30 weken zwanger en wil je je graag samen met je partner voorbereiden op je (eerste of volgende) bevalling? Maar wel op een praktische en nuchtere manier? Dan is deze groepscursus wat voor jullie! In 4 avonden (2,5 uur) krijgen jullie super veel kennis over bevallen, je keuzemogelijkheden, hoe je de regie kunt houden, wat je in je geboorteplan wil zetten. Incl. alle praktische oefeningen uit de bevallingsworkshop, zodat je partner je écht kan helpen en niet hoeft toe te kijken vanaf de zijlijn. En inclusief speciale ademhalingstechnieken die je helpen sneller ontsluiting te maken. Kortom: het beste van de zwangerschapscursus, de geboorteplan workshop en de bevallingsworkshop in één! En door het nuchtere karakter vinden zeker ook de mannen deze cursus een aanrader! De groepscursus vindt plaats op donderdagavond in Uden. Prijs per bevallingscursus: €359,- Plan eerst een kennismakingsgesprek!

Locatie, data en tijden

Cursuslocatie

Wondermooi Welkom

Adres: Gruunsel 37 – 5404PS – Uden

Bevallingscursus dagen & tijden

De bevallingscursus vindt plaats op donderdagavond van 19.00-21.30 uur. De cursus gaat door bij 3 of meer aanmeldingen. Bij twee aanmeldingen zal de cursus in 3 avonden doorlopen worden met een nader te plannen Q&A sessie via Zoom. 

 • 2, 9, 16 & 23 november (vol)
 • 11, 18, 25 januari & 1 februari (nog 3 plekken beschikbaar, uitgerekende datum na 7 maart 2024)
 • 7, 14, 21 & 28 maart (uitgerekende datum na 25 april 2024)
 • 30 mei, 13, 20 & 27 juni 
 • Wil je graag deelnemen? Reserveer dan tijdig een plekje. Is de cursus van je keuze vol? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Praktische informatie:

 • De cursus bestaat uit 4 lesavonden
 • Je kunt starten tussen week 17 en 30 van je zwangerschap
 • 4 x 2,5 uur in de studio van Wondermooi Welkom in Uden
 • Inclusief super uitgebreide cursusmap & handige quickguide cadeau

Anderen over de Bevallingscursus met partner bij Wondermooi Welkom:

Wij vonden het zo'n interessante en leuke cursus! Eigenlijk een must voor iedereen. "Geen zweverige toestand" aldus mijn vriend. Praktisch en nuttige info. Er hangt een fijne sfeer, mogelijkheid om vragen te stellen, je krijgt informatie die iedereen zou moeten weten. Dank je wel voor de waardevolle lessen 🙂

Lidy

Over de bevallingscursus met partner

We voelen ons volledig voorbereid, voor zover dat mogelijk is, om de bevalling in te gaan. De cursus is een aanrader, omdat het met partner is. Je voelt je als man/partner echt meer betrokken.

Diede

Over de bevallingscursus met partner

De cursus was heel informatief en leuk! De kennis in combinatie met de rustige uitleg is zeer prettig. Mooie locatie en Yvonne neemt de tijd voor ons. Je leert heel veel dingen van Yvonne die je nog niet wist. 

Cherly

Over de bevallingscursus met partner

We hebben uitgebreid informatie gekregen en nu meer inzicht gekregen in het bevallingsproces. Er is veel aandacht voor persoonlijke vragen. De persoonlijke, informele setting, niet zweverig, een warm welkom en veel nuttige informatie maakt dat we Wondermooi Welkom aanbevelen aan anderen!

Joyce

Over de bevallingcursus met partner

Aanmelding & Contact

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedereen die zich inschrijft/aanmeldt voor een cursus of workshop bij Wondermooi Welkom. Met deze inschrijving/aanmelding gaat deelnemer akkoord met de Algemene Voorwaarden van Wondermooi Welkom. 

  error: Content is beveiligd