Privé Zwangerschapscursus & Privé Bevallingsworkshop met partner

Privé Zwangerschapscursus: Ontspannen zwanger & bevallen

Vliegt je zwangerschap voorbij, ben je druk-druk, zonder dat het je lukt bewust stil te staan en te ontspannen? En je bevalling, zie je er stiekem tegenop?

Als je je niet voorbereidt, zal je bevalling je overweldigen. Net als mijn eerste bevalling me overweldigde. De zwangerschapsyoga die ik had gevolgd, was geen goede voorbereiding op mijn bevalling.

Als je je niet goed voorbereidt, zul je niet weten hoe je kunt ontspannen tijdens je weeën. Weet je niet wat je keuzemogelijkheden zijn, wat er nodig is tijdens je bevalling, hoe jij je kindje kunt helpen geboren te worden. 

Ik weet inmiddels uit ervaring dat -met de juiste voorbereiding- je bevalling een Wondermooi Welkom kan zijn. Een ervaring waar je de rest van je leven met liefde, trots en blijdschap aan terugdenkt. Dat gun ik elke mama. Hieruit is Wondermooi Welkom ontstaan. Om jou nuchter en compleet voor te bereiden op je bevalling. Zodat je terug zult kijken op een Wondermooi Welkom.

Wil je je niet wekelijks voorbereiden, maar liever in 1 of 2 keer? Of wil je liever niet deelnemen in een (kleine) groep? Maar focussen op jezelf? Volg dan de privé zwangerschapscursus!

Wil je dat je partner ook voorbereid is op de bevalling en weten hoe je samen een sterk team kunt zijn tijdens je bevalling? Kunnen jullie niet op zaterdagochtend? Willen jullie niet in een kleine groep? Of willen jullie graag met z’n tweeën persoonlijke aandacht? Volg dan de privé bevallingsworkshop!

 

Privé zwangerschapscursus

Zie je op tegen de bevalling? Of ben je bang? Voor de pijn of mogelijke ingrepen? Dat is heel normaal en herkent bijna elke zwangere vrouw! Maar, angst zal je niet helpen tijdens je bevalling. Bij Wondermooi Welkom leer je wat je wél zal helpen en hoe je kunt vertrouwen en ontspannen tijdens je bevalling. Wil je niet meedoen aan de wekelijkse groepsles, maar je wel super goed voorbereiden? Volg dan de privé cursus. 

 • Privé zwangerschapscursus (1x3 of 2x2 uur)

  Wil je je voorbereiden, maar liever niet in een groep? Of ben je >30 weken zwanger? Volg dan de privé cursus in de sfeervolle studio van Wondermooi Welkom. We plannen van te voren een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we jouw persoonlijke behoefte en wensen bespreken, zodat ik de cursus op jou kan afstemmen. In 1x3 of 2x2 uur tijd bereid ik je helemaal voor op je bevalling. Inclusief ademhalingstechnieken en veel praktische oefeningen die je helpen te ontspannen tijdens je bevalling. Datum in overleg. Prijs (1x3 uur): €275,- Prijs (2x2 uur): €349,-

Bevallingsworkshop met partner

 • Privé bevallingsworkshop met partner (2 uur)

  Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar je écht helpen tijdens de bevalling? Of wil jij er niet alleen voor staan tijdens je bevalling? Volg dan samen de praktische en nuchtere workshop! Met de kennis uit de workshop weet je partner exact wat te doen om jou te laten ontspannen tijdens je bevalling en heb je veel meer steun van je partner. Daardoor ontstaat het gevoel dat jullie deze klus samen klaren, heel fijn! Ook je partner krijgt door deze workshop een veel actievere rol tijdens de bevalling: iets wat veel partners prettiger vinden dan toekijken en afwachten. Deze workshop is de perfecte aanvulling op de zwangerschapscursus. Vol nuchtere en praktische tools. Afgestemd op jouw zorgen/angsten/behoeften. Prijs per privé-workshop: €199,-

Wat zeggen andere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Heel fijn om zo persoonlijk meegenomen te worden. Het is een nuchtere workshop die je handvatten geeft. Ik heb veel technieken geleerd waarvan ik het bestaan niet wist, dus heel fijn. Ik vond het prettig om dit ter voorbereiding te doen!

Bente

Over de privé bevallingsworkshop

Dit is wat ik nodig had. Heel fijn om de 'praktische' kanten van een bevalling te horen, wat er gebeurt met je lijf, maar ook waar jouw keuzes en invloed liggen. Dat de cursus persoonlijk op mij gericht is, is een echte toegevoegde waarde. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en in mijn lijf. 

Marloes

Over de privé zwangerschapscursus

Het was nog meer én uitgebreider dan ik vooraf had verwacht. Dit is het complete pakket om je optimaal voor te kunnen bereiden. Echt alles in één. Het voelt heel vertrouwd en fijn. Yvonne is heel lief en neemt de tijd. Nogmaals super super super bedankt voor de cursus. Ik kijk terug op een droombevalling, mede dankzij jou!

Rachel

Over de privé zwangerschapscursus

De privé bevallingsworkshop was goed afgestemd op onze situatie. Ondanks de 2e zwangerschap hebben we fijne toevoegingen gekregen. We bevelen Wondermooi Welkom zeker aan aan anderen. Yvonne laat zien dat ze kennis heeft, prettig contact, goede inhoud. Rust en informatief. En leuke oefeningen! Alles is aan bod gekomen wat we hadden gehoopt, bedankt! 

Jessie

Over de privé bevallingsworkshop

Voor mij was het heel fijn dat het privé kon, ik heb meer inzicht in het verloop en vooral ook mogelijkheden en tools tijdens de bevalling. Dit gaf vertrouwen voor mijn tweede bevalling. Al met al is mijn bevalling echt goed verlopen, mede door jouw cursus en advies. Nogmaals dank daarvoor! Ik kijk terug op een fijne bevalling. 

Maartje

Over de privé zwangerschapscursus

Vlotte, informatieve, praktische cursus & workshop waar zowel ik als mijn partner veel aan gehad hebben. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de bevalling en de aanloop daar naar toe! Wondermooi Welkom heeft ons veel info gebracht, niet alleen over praktische dingen, maar ook ten aanzien van mogelijke keuzes/keuzemomenten die tijdens de bevalling voorbij kunnen komen, zodat daar alvast over nagedacht kan worden en je daar een bewuste keuze in kunt maken. 

Nicole

Over de privé cursus & workshop

Wil je graag contact over de privé cursus en/of privé bevallingsworkshop?
Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op!

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedereen die zich inschrijft/aanmeldt voor een cursus of workshop bij Wondermooi Welkom. Met deze inschrijving/aanmelding gaat deelnemer akkoord met de Algemene Voorwaarden van Wondermooi Welkom. 

  error: Content is beveiligd