Privé Zwangerschapscursus & Privé Bevallingsworkshop met partner

Privé Zwangerschapscursus: Ontspannen zwanger & bevallen

Elke bevalling laat bij mama’s (en hun partners) een diepe indruk achter. Een gebeurtenis die het meer dan waard is om je goed op voor te bereiden. Met een goede voorbereiding heb je praktische tools in handen om je bevalling ontspannen en vol vertrouwen te laten verlopen. Tools waarmee je kennis hebt over een bevalling en wat je kunt doen, waardoor jij meer regie hebt en achteraf beter zult terugkijken op deze indrukwekkende ervaring!

De uniek ontwikkelde cursus  leert je te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen (uit o.a. yoga en mindfulness) die je helpen tijdens je bevalling. In de cursus leer je te vertrouwen op jezelf en hoe je zo goed mogelijk kunt ontspannen om je baby een zachte landing te kunnen geven.

Privé zwangerschapscursus

Zie je op tegen de bevalling? Of ben je bang? Voor de pijn of mogelijke ingrepen? Dat is heel normaal en herkent bijna elke zwangere vrouw! Maar, angst zal je niet helpen tijdens je bevalling. Bij Wondermooi Welkom leer je wat je wél zal helpen en hoe je kunt vertrouwen en ontspannen tijdens je bevalling. Wil je niet meedoen aan de wekelijkse groepsles, maar je wel super goed voorbereiden? Volg dan de privé cursus. 

  • Privé cursus (1x3 of 2x2 uur)

    Wil je je voorbereiden, maar liever niet in een groep? Of ben je >30 weken zwanger? Volg dan de privé cursus in de sfeervolle studio van Wondermooi Welkom. We plannen van te voren een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we jouw persoonlijke behoefte en wensen bespreken, zodat ik de cursus op jou kan afstemmen. In 3 of 2x2 uur tijd bereid ik je helemaal voor op je bevalling. Inclusief ademhalingstechnieken en veel praktische oefeningen die je helpen te ontspannen tijdens je bevalling. Datum in overleg. Prijs (1x3 uur): €275,- Prijs (2x2 uur): €299,-

Bevallingsworkshop met partner

  • Privé bevallingsworkshop met partner (2 uur)

    Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar je écht helpen tijdens de bevalling? Of wil jij er niet alleen voor staan tijdens je bevalling? Volg dan samen de praktische en nuchtere workshop! Met de kennis uit de workshop weet je partner exact wat te doen om jou te laten ontspannen tijdens je bevalling en heb je veel meer steun van je partner. Daardoor ontstaat het gevoel dat jullie deze klus samen klaren, heel fijn! Ook je partner krijgt door deze workshop een veel actievere rol tijdens de bevalling: iets wat veel partners prettiger vinden dan toekijken en afwachten. Deze workshop is de perfecte aanvulling op de zwangerschapscursus. Vol nuchtere en praktische tools. Afgestemd op jouw zorgen/angsten/behoeften. Prijs per privé-workshop: €179,-

Wat zeggen andere vrouwen over Wondermooi Welkom?

De privé bevallingsworkshop was goed afgestemd op onze situatie. Ondanks de 2e zwangerschap hebben we fijne toevoegingen gekregen. We bevelen Wondermooi Welkom zeker aan aan anderen. Yvonne laat zien dat ze kennis heeft, prettig contact, goede inhoud. Rust en informatief. En leuke oefeningen! Alles is aan bod gekomen wat we hadden gehoopt, bedankt! 

Jessie

Over de privé bevallingsworkshop

De bevallingsworkshop is een aanrader. Je gaat met zoveel meer vertrouwen je bevalling in, omdat je veel beter weet wat je eigen keuzes en mogelijkheden zijn. En praktische tips natuurlijk voor houdingen en oefeningen die je samen kan doen. Prettige combinatie van theoretische en praktische kennis.

Elke

Over de privé bevallingsworkshop

Vlotte, informatieve, praktische cursus & workshop waar zowel ik als mijn partner veel aan gehad hebben. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de bevalling en de aanloop daar naar toe! Wondermooi Welkom heeft ons veel info gebracht, niet alleen over praktische dingen, maar ook ten aanzien van mogelijke keuzes/keuzemomenten die tijdens de bevalling voorbij kunnen komen, zodat daar alvast over nagedacht kan worden en je daar een bewuste keuze in kunt maken. 

Nicole

Over de privé cursus & workshop

Wil je graag contact over de privé cursus en/of privé bevallingsworkshop?
Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op!

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

    error: Content is beveiligd