Cursussen & Workshops

Zwangerschapscursus

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness die je helpen tijdens je bevalling. Een speciale ademhalingstechniek helpt je sneller te bevallen. Je leert te vertrouwen en te ontspannen voor je bevalling.

Bevallingsworkshop

Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar liever nuttig zijn en je helpen tijdens de bevalling? Volg dan deze super praktische en gezellige workshop vol oefeningen en tips die van jullie samen een sterk team maken en je écht helpen tijdens je bevalling! Met o.a. technieken uit Spinning Babies.

Privé Zwangerschapscursus & Workshop

Wil je je graag goed voorbereiden op je bevalling, maar liever niet wekelijks of in een groep? Volg dan de privé cursus. Ook de bevallingsworkshop met je partner is privé te volgen. In 3 uur leer ik je hoe je je kunt voorbereiden op je bevalling. De oefeningen stem ik af op jouw behoeften, angsten en zorgen. 

 

Wat zeggen andere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Vlotte, informatieve, praktische cursus waar zowel ik als mijn partner veel aan gehad hebben. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de bevalling!

Nicole

Over de privé cursus en workshop

Mijn partner en ik zijn allebei enthousiast over de bevallingsworkshop. Wat een fijne workshop met goede informatie en fijne oefeningen. Wij vonden het heel nuttig!

Eveline

Over de bevallingsworkshop

Ik heb gisteren als heel prettig ervaren en ben bij thuiskomst heerlijk ontspannen in slaap gevallen! Nogmaals dank voor de fijne les, ik kijk uit naar de volgende lessen!

Tabea

Over de zwangerschapscursus

Wat leer je bij Wondermooi Welkom:

 • Ontspannen

  Ontspannen helpt je tijdens je zwangerschap, de bevalling en lang daarna.

 • Vertrouwen

  Je leert te vertrouwen op je eigen kracht en de natuur

 • Ademen

  Hoe je het beste kunt ademen tijdens de verschillende weeën & het persen

 • Informatie

  Je leert o.a. over de verschillende fases van de bevalling en helpende bevalhoudingen

 • Omgaan met angst & pijn

  Wat je kunt doen bij angst voor de bevalling en/of de pijn

 • Alles over hormonen

  Hoe je hormonen werken en hoe deze je helpen tijdens je bevalling

 • Controle & Loslaten

  Hoe je de controle kunt houden én hoe je die los kunt laten.

Leer te ontspannen en te vertrouwen

Wondermooi Welkom leert je te ontspannen en te vertrouwen. Gedurende je zwangerschap, tijdens je bevalling, maar ook lang daarna. Vanuit de passie en overtuiging dat ontspannen en vertrouwen, -samen met voldoende kennis-, zorgen voor een Wondermooi Welkom.

DÉ COMPLETE & NUCHTERE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Elke bevalling laat bij mama’s (en hun partners) een diepe indruk achter. Een gebeurtenis die het meer dan waard is om je goed op voor te bereiden. Met een goede voorbereiding heb je praktische tools in handen om je bevalling ontspannen en vol vertrouwen te laten verlopen. Tools waarmee je kennis hebt over een bevalling en wat je kunt doen, waardoor jij meer regie hebt en achteraf beter zult terugkijken op deze indrukwekkende ervaring!

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen (uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness) die je helpen tijdens je bevalling. In de cursus leer je te vertrouwen op jezelf en hoe je zo goed mogelijk kunt ontspannen om je baby een zachte landing te kunnen geven.

Start met de wekelijkse cursus tussen je 16e en 22ste week van je zwangerschap, volg deze tot de 38ste week en je bent niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook nog eens super goed voorbereid op je bevalling! Wil je nog een betere voorbereiding? Starten kan al vanaf 14 weken zwangerschap. Later starten is ook mogelijk. Ik adviseer je uiterlijk in week 27 te starten.

error: Content is beveiligd