Cursussen & Workshops

Zwangerschapscursus wekelijks/privé

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness die je helpen tijdens je bevalling. Een speciale ademhalingstechniek helpt je sneller te bevallen. Je leert te vertrouwen en te ontspannen voor je bevalling. Liever niet wekelijks of in een groep? Volg de cursus dan privé!

Bevallingsworkshop met partner (eenmalig)

Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar liever nuttig zijn en je helpen tijdens de bevalling? Volg dan deze super praktische en gezellige workshop vol oefeningen en tips die van jullie samen een sterk team maken en je écht helpen tijdens je bevalling! Met o.a. technieken uit Spinning Babies. Liever niet in een groep of op zaterdagochtend? Volg de workshop dan privé!

Bevallingscursus (met partner) 4 x 2,5 uur

Ben je tussen de 20-30 weken zwanger en wil je je graag samen met je partner voorbereiden op een praktische en nuchtere manier? Dan is deze gloednieuwe groepscursus wat voor jullie! In 4 avonden (2,5 uur) krijgen jullie super veel kennis over bevallen, je keuzemogelijkheden, hoe je de regie kunt houden, wat in je geboorteplan wil zetten. De zwangerschapscursus, de geboorteplan workshop en de bevallingsworkshop in één!

Workshop: Geboorteplan

Speciaal en exclusief voor cursisten van Wondermooi Welkom is er de workshop ‘Geboorteplan’. Deze module neemt je aan de hand mee en leidt je naar jouw unieke geboorteplan. Als je deze workshop hebt doorlopen weet jij wat je in jouw geboorteplan wil zetten, wat belangrijk is voor jou en jouw baby en je weet ook hoe je dat duidelijk wil maken aan je zorgverlener(s). Deze workshop volg je lekker thuis -met je partner- in je eigen tijd.

De eerste 40 dagen

Binnenkort beschikbaar! Wil je je niet alleen voorbereiden op je bevalling, maar ook weten wat je te wachten staat gedurende je kraamtijd? Van je kraamweek tot en met zes weken na je bevalling. Alles over je herstel, je baby en heel veel waardevolle informatie en tips. Wondermooi Welkom biedt binnenkort de complete voorbereiding op je kraamtijd. Hou de website in de gaten en volg Wondermooi Welkom op Instagram voor meer info!

Voor mama & baby

Ook na je bevalling kun je bij Wondermooi Welkom terecht. Samen met kersverse mama’s op een heel ontspannen manier werken aan je herstel en aan een nog hechtere band met je baby doe je bij de Mama-Baby Yoga. Of volg de cursus Shantala Babymassage. Deze cursus is zowel in groepsverband als in privé verband mogelijk. 

 

Wat zeggen andere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Ik kan echt iedereen de cursussen en workshops van Yvonne aanbevelen! De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, gezellig en toch leer je elke keer iets nieuws. Naast de fijne informatie (waar ik tijdens mijn bevalling echt veel aan heb gehad!) krijg je ook oefeningen om te ontspannen of even contact te maken met je kindje. Echt heel waardevol. De ademhalingsoefeningen heb ik tijdens mijn bevalling veel gebruikt en gebruik ik stiekem nog steeds als het even veel wordt.
Naast dit alles is Yvonne een heel fijn en warm persoon met veel kennis en ervaring, die echt met je meedenkt en je fijn advies kan geven wanneer nodig.
Dankzij deze cursus en Yvonne kijk ik echt met een positief gevoel terug op mijn bevalling!

Eva

Over de zwangerschapscursus & bevallingsowrkshop

Wat kijk ik nu al fijn terug op de bevalling, wat een mooie bijzondere ervaring. De verloskundige was blijkbaar ook onder de indruk want had tegen haar collega's gezegd dat ik de baby er praktisch uit had gezucht. Dus lieve Yvonne, dankjewel! De andere dames gaan ongetwijfeld heel veel hebben aan jouw cursus!

Elke

Over de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

Je cursus heeft mij en ons (bevallingsworkshop) heel erg geholpen! Door oa de houdingen om de weeën op te vangen, de ademhalingstechnieken, aan te geven wat ik wilde en mij veel vertrouwen te geven, maar ook de verhalen van de andere mama's. Ik geef borstvoeding en ook daarbij heb jij ons indirect geholpen, hierbij hebben wij je ademhalingstechniek gebruikt en ook door positief te denken!

Joyce

Over de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

Wat leer je bij Wondermooi Welkom:

 • Ontspannen

  Ontspannen helpt je tijdens je zwangerschap, de bevalling en lang daarna.

 • Vertrouwen

  Je leert te vertrouwen op je eigen kracht en de natuur

 • Ademen

  Hoe je het beste kunt ademen tijdens de verschillende weeën & het persen

 • Informatie

  Je leert o.a. over de verschillende fases van de bevalling en helpende bevalhoudingen

 • Omgaan met angst & pijn

  Wat je kunt doen bij angst voor de bevalling en/of de pijn

 • Alles over hormonen

  Hoe je hormonen werken en hoe deze je helpen tijdens je bevalling

 • Controle & Loslaten

  Hoe je de controle kunt houden én hoe je die los kunt laten.

Leer te ontspannen en te vertrouwen

Wondermooi Welkom leert je te ontspannen en te vertrouwen. Gedurende je zwangerschap, tijdens je bevalling, maar ook lang daarna. Vanuit de passie en overtuiging dat ontspannen en vertrouwen, -samen met voldoende kennis-, zorgen voor een Wondermooi Welkom.

DÉ COMPLETE & NUCHTERE ZWANGERSCHAPSCURSUS

Elke bevalling laat bij mama’s (en hun partners) een diepe indruk achter. Een gebeurtenis die het meer dan waard is om je goed op voor te bereiden. Met een goede voorbereiding heb je praktische tools in handen om je bevalling ontspannen en vol vertrouwen te laten verlopen. Tools waarmee je kennis hebt over een bevalling en wat je kunt doen, waardoor jij meer regie hebt en achteraf beter zult terugkijken op deze indrukwekkende ervaring!

De uniek ontwikkelde cursus biedt je wekelijks een moment om te ontspannen en zit boordevol informatie en praktische oefeningen (uit o.a. yoga, hypnobirthing en mindfulness) die je helpen tijdens je bevalling. In de cursus leer je te vertrouwen op jezelf en hoe je zo goed mogelijk kunt ontspannen om je baby een zachte landing te kunnen geven.

Start met de wekelijkse cursus tussen je 16e en 22ste week van je zwangerschap, volg deze tot de 38ste week en je bent niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook nog eens super goed voorbereid op je bevalling! Wil je nog een betere voorbereiding? Starten kan al vanaf 14 weken zwangerschap. Later starten is ook mogelijk. Ik adviseer je uiterlijk in week 27 te starten.

Wat zeggen andere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne workshop en cursus. Ik heb er veel aan gehad tijdens de bevalling! Heel fijn zo'n mix van theoretische voorbereiding over o.a. keuzes tijdens de bevalling en waar je zelf invloed op kan hebben, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en voorbereiding voor de partner. Hierdoor gingen wij een stuk zekerder de bevalling in!

Eveline

Over de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

Yvonne, super, super, super bedankt voor je fantastische en fijne begeleiding. Jouw cursus heeft ervoor gezorgd dat ik met een gerust hart en een gevoel van voorbereiding tegen de bevalling op ben gaan kijken. In plaats van mijn rekensommetje met als uitkomst dat ik wel een keizersnede zou krijgen. Jouw rust, ontspanning, oefeningen en informatie heeft mij hier enorm in geholpen en tijdens de bevalling heb ik nog veel aan je moeten denken. Dankjewel voor alles.

Daisy

Over de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

Yvonne, enorm dank voor de lessen die ik bij je heb mogen volgen. Dank voor jouw kennis, praktische tips, inzichten, positieve gedachten en fijne begeleiding. Naast het feit dat iedere les even een heerlijk moment was om in een ontspannen en prettige sfeer stil te staan bij de zwangerschap, hebben de lessen ook ontzettend bijgedragen aan een complete voorbereiding op de bevalling. Hierdoor ben ik die ontspannen en vol zelfvertrouwen tegemoet gegaan. Ik gun iedere vrouw zo'n voorbereiding! DANK!

Patty

Over de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

error: Content is beveiligd