Lespakketten & Tarieven

Don't just wish for a great birth, prepare for one!

Ben jij 14-25 weken zwanger? En wil je je graag goed voorbereiden op je eerste, tweede of volgende bevalling? Misschien zie je op tegen de bevalling? Of ben je bang? Voor de pijn of mogelijke ingrepen? Dat is heel normaal en herkent bijna elke zwangere vrouw! Maar, angst zal je niet helpen tijdens je bevalling. Bij Wondermooi Welkom leer je wat je wél zal helpen en hoe je kunt vertrouwen en ontspannen tijdens je bevalling. Goede voorbereiding helpt je de regie te houden. Je weet welke houdingen en bewegingen je baby kunnen helpen verder in te dalen. Je leert je te ontspannen en dankzij de kennis die je krijgt leer je te vertrouwen. De ademhalingstechniek kun je blijven gebruiken voor de rest van je leven! Volg hiervoor de wekelijkse cursus. Kies uit een van onderstaande pakketten. Ben je >29 weken zwanger? Kijk dan eens naar de privé cursus om je voor te bereiden of volg samen met je partner de bevallingscursus. 

Check de polis van je zorgverzekering of je in aanmerking komt voor vergoeding:

Veel zorgverzekeraars vergoeden in 2023 (een gedeelte van) de cursus bij Wondermooi Welkom, waaronder VGZ, CZ , Nationale Nederlanden, A.S.R, IZAOhra, Salland, UnitedConsumers (VGZ) en Univé. Check je polis of je recht hebt op vergoeding!

Wat zeggen andere vrouwen over Wondermooi Welkom?

De bevalling is weer heel vlot gegaan, maar wat heb ik veel aan jouw cursus gehad, ik kijk er zo fijn op terug! Dus dank je wel lieve Yvonne. De andere dames gaan ongetwijfeld heel veel hebben aan jouw cursus!

Elke

Volgde de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

Yvonne, enorm dank voor de lessen die ik bij je heb mogen volgen. Dank voor jouw kennis, praktische tips, inzichten, positieve gedachten en fijne begeleiding. Naast het feit dat iedere les even een heerlijk moment was om in een ontspannen en prettige sfeer stil te staan bij de zwangerschap, hebben de lessen ook ontzettend bijgedragen aan een complete voorbereiding op de bevalling. Hierdoor ben ik die ontspannen en vol zelfvertrouwen tegemoet gegaan. Ik gun iedere vrouw zo'n voorbereiding! DANK!

Patty

Volgde de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

Ik wil je enorm bedanken. Bedanken voor de theorie, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, maar vooral ook het vertrouwen dat je steeds weer uitsprak. Bevallen is intens, heftig, maar bovenal wondermooi! Wat is het bijzonder!

Inge

Volgde de zwangerschapscursus & bevallingsworkshop

 • Proefles €15,-

  Ben je tussen de 14-27 weken zwanger? Kom gerust een proefles volgen om te kijken of de cursus bij je past! Prijs per proefles: €15,-.

 • Privé cursus (1x3 of 2x2 uur).

  Wil je je voorbereiden, maar liever niet in een groep? Of ben je >30 weken zwanger? Volg dan de privé cursus! We plannen van te voren een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we jouw persoonlijke behoefte en wensen bespreken, zodat ik de cursus op jou kan afstemmen. In 3 of 2x2 uur tijd bereid ik je helemaal voor op je bevalling. Inclusief super waardevol werkboek, ademhalingstechnieken en veel praktische oefeningen die je helpen te ontspannen tijdens je bevalling. Datum in overleg, locatie in Uden. Prijs (1x3 uur): €275,- Prijs (2x2 uur): €349,-

 • Lespakket 8,12,16 of 20 lessen

  Kies hieronder uit de diverse lespakketten. Binnen elk lespakket kun je kiezen hoeveel lessen je af wil nemen. Ook als je na je pakket toch nog een extra les wil afnemen kun je een losse les boeken voor dezelfde lesprijs als je lessenpakket.

Pakketen & lesprijzen:

Lespakket 8 lessen (minimaal)

22,50 / per les.
 • Minimale afname
 • Voorbereid op je bevalling
 • Een moment voor jezelf en je kindje
 • Een ontspannen cadeau voor jezelf
 • Les 9/10/11 p.st. €22,50
 • Inclusief werkboek t.w.v. €14,99

Lespakket 12 lessen (meest gekozen)

19,50 / per les.
 • Aanbevolen
 • Goed voorbereid op je bevalling
 • Een moment voor jezelf en je kindje
 • Een ontspannen cadeau voor jezelf
 • Les 13/14/15 p. st. €19,50
 • Inclusief werkboek t.w.v. €14,99

Workshop Voorbereid op je Kraamtijd & FITMama Recovery Plan

 • Voorbereid op je kraamtijd & FITMama Recovery Plan €19,95

  Vanaf nu is de module/workshop "Voorbereid op je Kraamtijd & FIT Mama Recovery Plan" verkrijgbaar. Deze module heb ik ontwikkeld samen met Yvonne de Kok van YDK Sport. Zij is gespecialiseerd in pre- en postnatale sporttraining. Niet alleen de voorbereiding op je bevalling, maar óók op je kraamtijd is super belangrijk! Zorg dat je deze uitgebreide -must have- gids vanaf ongeveer 34 weken zwangerschap in huis hebt om je voor te gaan bereiden op een wondermooie kraamtijd. Tijdens de eerste 40 dagen na je bevalling gebruik je deze handleiding met oefeningen voor je herstel en tips voor alles wat je tegenkomt in deze bijzondere, maar ook vaak hectische tijd. Met deze gids krijg je vertrouwen in het moederschap en werk je aan een goed herstel. Deze super uitgebreide gids is een must-have voor elke mama (to-be) en exclusief verkrijgbaar voor klanten van Wondermooi Welkom (en/of YDKSport) en kost slechts €19,95 excl. verzendkosten. Wil je deze gids graag ontvangen? Laat het me weten, dan ontvang je deze gids tijdens de cursus en betaal je geen verzendkosten. Deze workshop is exclusief voor cursisten van Wondermooi Welkom.

Workshop Geboorteplan

 • Geboorteplan €24,95

  Een geboorteplan maken, waarom zou je? Je bevalling verloopt toch niet volgens 'plan'. Maar een geboorteplan is juist een heel slim idee. Want het dwingt je om na te denken over de mogelijke opties en keuzes die je hebt tijdens je bevalling. Deze workshop neemt je aan de hand mee en leidt je naar jouw unieke geboorteplan. Als je deze module hebt doorlopen weet jij wat je in jouw geboorteplan wil zetten, wat belangrijk is voor jou en jouw baby. En je weet ook hoe je dat duidelijk wil maken aan je zorgverlener! Deze workshop volg je -samen met je partner- lekker vanuit huis in je eigen tijd. Deze workshop is exclusief voor cursisten van Wondermooi Welkom.

 • Geboorteplan Workshop met partner (2 uur)

  In een 2 uur durende workshop neem ik jou en je partner mee om tot een persoonlijk geboorteplan te komen. In deze workshop komt alle praktische kennis rondom bevallen, je rechten en keuze mogelijkheden aan bod. Met deze kennis, praktische visualisatie-opdrachten en handige invul- en aanvinklijsten heb je in beeld wat jou/jullie helpt tijdens de geboorte van jullie kindje. Wat je wensen zijn. Met handige Visuals kun je na de workshop aan de slag om je geboorteplan overzichtelijk en duidelijk in beeld te brengen. Deze workshop is verkrijgbaar voor ieder koppel die een (eerste, tweede, derde) kindje verwachten. Volg deze workshop rondom de 25-30 weken zwangerschap om optimaal voorbereid te zijn. Prijs per workshop: €225,-

Bevallingscursus met partner (4 x 2,5 uur)

 • Bevallingscursus met partner (4 x 2,5 uur)

  Ben je tussen de 20-30 weken zwanger en wil je je graag samen met je partner voorbereiden op je (eerste of volgende) bevalling? Maar wel op een praktische en nuchtere manier? Dan is deze gloednieuwe groepscursus wat voor jullie! In 4 avonden (2,5 uur) krijgen jullie in een kleine groep super veel kennis over bevallen, je keuzemogelijkheden, hoe je de regie kunt houden, wat je in je geboorteplan wil zetten. Incl. alle praktische oefeningen uit de bevallingsworkshop + speciale ademhalingstechnieken uit de wekelijkse zwangerschapscursus die je helpen te ontspannen en sneller te bevallen. Kortom: het beste van de zwangerschapscursus, de bevallingsworkshop én de geboorteplan workshop in één! Met super uitgebreide cursusmap t.w.v. €27,50. Prijs per bevallingscursus: €359,- Meld je aan of vraag meer info:

Bevallingsworkshop met partner (eenmalig)

 • Bevallingsworkshop met partner eenmalig (2,5-3 uur)

  Wil je partner niet alleen toekijken vanaf de zijlijn, maar je écht helpen tijdens de bevalling? Of wil jij er niet alleen voor staan tijdens je bevalling? Volg dan samen de praktische en nuchtere workshop! Met de kennis uit de workshop weet je partner exact wat te doen om jou te laten ontspannen tijdens je bevalling en heb je veel meer steun van je partner. Daardoor ontstaat het gevoel dat jullie deze klus samen klaren, heel fijn! Ook je partner krijgt door deze workshop een veel actievere rol tijdens de bevalling: iets wat veel partners prettiger vinden dan toekijken en afwachten! De workshop is de perfecte aanvulling op de zwangerschapscursus. Prijs per workshop: €99,50 (volg je de zwangerschapscursus bij Wondermooi Welkom, dan krijg je €10,- korting) inclusief werkboek t.w.v. €12,50 en een handige Quickguide cadeau. Kijk voor data & tijden bij Bevallingsworkshop.

 • Privé bevallingsworkshop met partner eenmalig (2 uur)

  Dé bevallingsworkshop die van jou en je partner een perfect team maakt tijdens je bevalling. Vol nuchtere en praktische tools en afgestemd op jouw behoeften en angsten/zorgen. Tijdens deze workshop is er 100% persoonlijke aandacht en ruimte voor jullie twee. Prijs per privé-workshop: €199,- inclusief werkboek t.w.v. €12,50 en een handige Quickguide cadeau. Volg je ook de zwangerschapscursus bij Wondermooi Welkom dan kost de workshop €179,-

Aanmelding & Contact

Of mail naar: info@wondermooiwelkom.nl

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

  De Algemene Voorwaarden van Wondermooi Welkom zijn van toepassing op iedereen die zich inschrijft/aanmeldt voor een cursus of workshop bij Wondermooi Welkom. Met de inschrijving/aanmelding gaat deelnemer akkoord met de Algemene Voorwaarden van Wondermooi Welkom. 

  error: Content is beveiligd