Workshop: Voorbereid op je Kraamtijd & FIT Mama Recovery plan

Voorbereid op je Kraamtijd & FIT Mama Recovery Plan

Vanaf nu is de module/workshop “Voorbereid op je Kraamtijd & FIT Mama Recovery Plan” verkrijgbaar. Deze module heb ik ontwikkeld samen met Yvonne de Kok van YDK Sport. Zij is gespecialiseerd in pre- en postnatale sporttraining.

 

Niet alleen de voorbereiding op je bevalling, maar óók op je kraamtijd is super belangrijk! Zorg dat je deze super uitgebreide -must have- gids vanaf ongeveer 34 weken zwangerschap in huis hebt om je voor te gaan bereiden op een wondermooie kraamtijd. Tijdens de eerste 40 dagen na je bevalling gebruik je deze handleiding met oefeningen voor je herstel en tips voor alles wat je tegenkomt in deze bijzondere, maar ook vaak hectische tijd. Met deze gids krijg je vertrouwen in het moederschap en werk je aan een goed herstel.

Deze super uitgebreide gids is een must-have voor elke mama (to-be) en exclusief verkrijgbaar voor klanten van Wondermooi Welkom (en/of YDKSport) en kost slechts €19,95 excl. verzendkosten. Wil je deze gids graag ontvangen? Laat het me weten, dan ontvang je deze gids tijdens de cursus en betaal je geen verzendkosten.

Wanneer volg je de workshop?

Zorg dat je deze module in huis hebt vanaf ongeveer 34 weken zwangerschap om je te gaan voorbereiden op je kraamtijd. Tijdens de eerste 6 weken kun je deze gids gebruiken voor tips & tricks en het complete FIT Mama Recovery Plan zorgt ervoor dat jij goed en gedegen gaat herstellen. 

De voorbereiding op je kraamtijd houdt in dat je vast gaat nadenken over alles wat je gaat tegenkomen in de eerste weken na je bevalling. Wat zijn je wensen voor die eerste bijzondere tijd? Je krijgt tijdens de laatste weken van je zwangerschap al kennis van het Gouden Uur, direct na de geboorte van je baby, wat je kunt gaan tegenkomen tijdens je kraamweek, maar ook tips & tricks over het gedrag van je baby en alles over jouw postpartum lichaam. 

Tijdens de eerste weken na de geboorte van je baby, is deze gids een life hack! Zorg dat deze gids dag en nacht bij je in de buurt is. Ook bevat deze gids heel veel hersteloefeningen vanaf dag 4 na de geboorte. Door op een verantwoorde manier te werken aan je herstel kun je klachten verminderen of op latere leeftijd voorkomen. Het is belangrijk dat je jezelf niet (te snel) overbelast en dat je op jouw eigen tempo gaat opbouwen. In deze gids staan veel oefeningen die je hierbij gaan helpen, maar vind je bijv. ook een wandel opbouwschema en een schema waarin je bij kan houden hoe jouw lichaam (diastase) herstelt. 

Kortom: deze must-have gids wil jij in huis hebben tijdens 40 dagen voor de geboorte tot 40 dagen na de geboorte. 

Hoe volg ik deze workshop? 

Deze super uitgebreide gids is exclusief verkrijgbaar voor klanten van Wondermooi Welkom & YDK Sport. Zorg dat je deze module vanaf ongeveer 34 weken zwangerschap in huis hebt om je thuis, tijdens je verlof, te gaan voorbereiden op de eerste 40 dagen na je bevalling. Ga met deze module tijdens de laatste weken van je zwangerschap eens nadenken over je kraamtijd en krijg alvast kennis over de eerste dagen na je bevalling en herstel. Dat geeft je veel rust.Tijdens de eerste weken na de geboorte, heb je deze gids bij de hand om te gaan werken aan je herstel, maar ook voor alle tips & tricks rondom alles wat je gaat tegenkomen in het leven met je baby!

Wat zeggen andere zwangere vrouwen over Wondermooi Welkom?

Yvonne's stem is sowieso fijn om naar te luisteren en tijdens de ontspanningsoefeningen al helemaal! Tijdens mijn vlotte bevalling heb ik veel gehad aan de ademhalingstechniek. 

Janna

Over de zwangerschapscursus

Heerlijk om de zwangerschap even helemaal centraal te kunnen zetten met vrouwen die hetzelfde voelen en meemaken. Ik kijk terug op een erg fijne les!

Patty

Over de zwangerschapscursus

Ik vond het heel fijn! Ik heb zeker nieuwe dingen gehoord, ondanks dat ik niet vervelend terugkijk op mijn eerdere bevalling. Fijn om te weten dat het ook nog anders kan!

Elke

Over de zwangerschapscursus

Aanmelding & contact

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google

    baby, newborn, child-4100420.jpg
    baby, newborn, newborn baby-2610206.jpg
    error: Content is beveiligd